Icon din Hong Kong

Science Museum Road Tsim Sha Tsui East, 17

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Icon.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat, care se găsește în Tsim Sha Tsui, este o opțiune perfectă pentru familii. Cuibărit la 200 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află în apropierea principalelor zone de distracție. La 300 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 33. 0 kilometru(i). Proprietatea este la 500 metri de port. Această reşedinţă dispune de 262 camere confortabile. Această reşedinţă a fost ridicată în anul 2011. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Vizitatorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de reşedinţă. Toți oaspeții care stau la această proprietate îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Hotelul oferă facilităţi de afaceri. Oaspeţii se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. Vizitatorii pot profita de oportunitatea de a gusta felurile de mâncare servite în cadrul facilităţilor de luat masa ale proprietăţii. Oferta de divertisment a proprietăţii se asigură ca nici un moment petrecut aici să nu fie plictisitor. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Icon 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

24 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

53 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

63 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

88 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in China?