Icon Embassy (Ex. Petit Palace Embassy) din Madrid

Calle de Serrano, 46, Madrid

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Icon Embassy (Ex. Petit Palace Embassy).

Detalii cazare

Hotelul este situat în elegantul cartier Salamanca, pe exclusivista stradă Serrano, între Hermosilla şi Ayala, în apropiere de Paseo de la Castellana şi Plaza de Colon. Hotelul se află în apropierea principalelor ambasade, galerii de artă şi restaurante. Acest hotel cuprinde o clădire principală, precum şi un bloc de 6 etaje anexat, ambele fiind supuse în 2018 unor lucrări de renovare. Oaspeţii sunt întâmpinaţi într-un lobby dotat cu aer condiţionat, iar opţiunile de luat masa includ o cafenea plăcută, un bar primitor şi un restaurant cu aer condiţionat. Camerele confortabile sunt bine echipate şi dotate cu baie privată. În hotel se pot achiziţiona, la un preţ special, bilete Art Walk cu ajutorul cărora oaspeţii se vor putea bucura, fără timp de aşteptare, de trei muzee importante ale oraşului: Prado, Reina Sofía şi Thyssen.

Nume cazare de la furnizor: Icon Embassy 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !