Ibis Styles Vilnius din Vilnius

Minsko 14, 14

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Styles Vilnius.

Detalii cazare

Poziționat la 9. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 4. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Oaspeții vor găsi aeroportul la 7. 3 kilometru(i). Numărul total de camere este de 92. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această unitate de cazare este loială practicilor durabile ecologice. Oaspeţii vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această reşedinţă este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Ibis Styles Vilnius se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de oportunitatea de a gusta felurile de mâncare servite în cadrul facilităţilor de luat masa din incintă. Ibis Styles Vilnius poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Styles Vilnius 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Vilnius?

1. Vilnius Intl (Vilnius, Lituania)

2 km

2. Kaunas Intl (Kaunas, Lituania)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Lituania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !