Ibis Styles Louvain-La-Neuve-Hotel&Events din Leuven

Boulevard de Lauzelle 61, 61

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Styles Louvain-La-Neuve-Hotel&Events.

Detalii cazare

Poziționată la 700 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Incinta numără 77 unități de cazare primitoare. Ibis Styles Louvain La Neuve include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel este dedicat respectării practicilor durabile ecologice. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Styles Louvain La Neuve 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Leuven?

1. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

25 km

2. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

26 km

3. International (Antwerp, Belgia)

57 km

4. Airport (Liege, Belgia)

59 km

5. Maastricht (Maastricht, Olanda)

85 km

6. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%