Ibis Styles Lorient Caudan din Vannes

758 rue Pierre Landais, 758

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Styles Lorient Caudan.

Detalii cazare

Un total de 59 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Ibis Styles Lorient Caudan oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. Ibis Styles Lorient Caudan oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Această reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Această unitate de cazare dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Styles Lorient Caudan 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Vannes?

1. Lann Bihoue (Lorient, Franta)

8 km

2. Meucon (Vannes, Franta)

45 km

3. Pluguffan (Quimper, Franta)

65 km

4. Armor (Saint Brieuc, Franta)

89 km

5. La Baule Escoublac (La Baule, Franta)

91 km

6. Ploujean (Morlaix, Franta)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !