Ibis Schiphol Amsterdam Airport din Amsterdam

Schipholweg 181, 181

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Schiphol Amsterdam Airport.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 0 kilometru(i) de proprietate. Vizitatorii vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 1000 metri. ibis Schiphol Amsterdam Airport dispune de un total de 644 dormitoare. Această unitate de cazare a fost restructurată în anul 2009. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. ibis Schiphol Amsterdam Airport oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Acest hotel se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite în această unitate de cazare fermecătoare. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Schiphol Amsterdam Airport 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

3 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

48 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !