Ibis Casa-Voyageurs din Casablanca

Place de la Gare Casa-Voyageur Avenue Ba Hmad

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Casa-Voyageurs.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător, destinat doar adulților, este situat în Casablanca. Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cea mai apropiată plajă se află la 1000 metri de proprietate. Ibis Casa Voyageurs numără un total de 130 unităţi de cazare. Hotelul a fost construit în anul 2017. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Ibis Casa Voyageurs. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această proprietate este loială practicilor durabile ecologice. Oaspeţii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în proprietate. Acest hotel dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Ibis Casa Voyageurs poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Casa Voyageurs 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Casablanca?

1. Anfa (Casablanca, Maroc)

8 km

2. Mohammed V (Casablanca, Maroc)

24 km

3. Sale (Rabat, Maroc)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !