Ibis Budapest Centrum din Budapesta

Budapesta, Ungaria, Ungaria

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Budapest Centrum.

Detalii cazare

Cuibărită la doar câțiva pași de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. La 5 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Acest hotel dispune de 126 unităţi de cazare. Acest hotel a fost restructurat în anul 2007. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Călătorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. În această incintă, sunt disponibile 1 camere recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Spaţiile comune sunt, de asemenea, accesibile cu scaune cu rotile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această reşedinţă este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Ibis Budapest Centrum dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Budapest Centrum 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Budapesta 2024?

Obiective turistice Budapesta

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budapesta?

1. Liszt Ferenc Intl (Budapesta, Ungaria)

16 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp