Iberostar Daiquiri All Inclusive din Insula Cayo Guillermo

Cayo Guillermo, Jardines Del Rey Ciego De Ávila

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Iberostar Daiquiri All Inclusive.

Detalii cazare

Un total de 312 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Această reşedinţă s-a bucurat de renovare în anul 2017. Călătorii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale hotelului. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Acest hotel are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Iberostar Daiquiri All Inclusive oferă o gamă variată de activităţi şi opţiuni de divertisment ideale pentru cei care iubesc să facă sport sau care doresc pur şi simplu să se bucure mişcare în aer liber. Este imposibil ca cineva să se plictisească în această proprietate graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. Oferta de întreţinere şi relaxare din unitate de cazare asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Iberostar Daiquiri All Inclusive 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !