Iberostar Bella Costa din Varadero

AV. LAS AMERICAS KM 3.5

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Iberostar Bella Costa.

Detalii cazare

Situat la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, resortul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află în apropiere de proprietate. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 100 metru(i) de unitatea de cazare. Proprietatea este chiar lângă pârtii. La 1. 0 kilometru(i), vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 50 metri de unitatea de cazare. Călătorii vor găsi aeroportul la 35. 0 kilometru(i). Resort este aproape de port. Iberostar Bella Costa numără un total de 397 camere de oaspeţi. Iberostar Bella Costa a fost complet renovat în anul 2015. Cei care stau în această clădire pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Clienţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Iberostar Bella Costa nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Iberostar Bella Costa. Această reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Vizitatorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Vizitatorii pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile în unitate de cazare. Oaspeţii vor aprecia activităţile sportive oferite în această unitate de cazare. Clienţii vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite în reşedinţă. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Iberostar Bella Costa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !