Iara din Arieseni

Arieseni, Alba, Transilvania, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Iara.

Detalii cazare

Pension Iara este situat in comuna Arieseni si este inconjurat de Muntii Apuseni. Dispune de 6 dormitoare confortabile, internet Wi-Fi gratuit in zonele publice si acces usor la partiile de schi.
Toate camerele de la Pension Iara sunt mobilate in stil neutru si dotate cu televiziune prin satelit si minibar. In plus, fiecare camer are baie, usctor de pr si zon de relaxare separat.
Restaurantul elegant serveste un meniu si la carte cu preparate culinare regionale si internaLLionale. Pensiunea Iara ofer de asemenea un bar sii sal de jocuri.
In timpul iernii oaspetii pot profita de extraordinare facilitati locale de schi. In timpul verii, exist o zon de joac pentru copii, iar zona inconjurtoare dispune de trasee pitoresti pentru ciclism si drumetii.
Pensiunea Iara este situat la 90 de minute de mers cu masina de Aeroportul Oradea. La fata locului este disponibil o parcare gratuit.


Nume cazare de la furnizor: Pensiunea Iara 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.