I + Land Nagasaki din Nagasaki

1-3277-7 Iojimamachi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul I + Land Nagasaki.

Detalii cazare

Yasuragi Ioujima Hotel este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Nagasaki. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, laundromat, 24-ore recepţie sunt dispuse pentru delectarea oaspeților. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, rack pentru haine, oglindă, papuci, sofa. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de saună, baie termală, pescuit, spa, masaj. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Nagasaki sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Yasuragi Ioujima Hotel.

Nume cazare de la furnizor: I + Land Nagasaki 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nagasaki?

1. Nagasaki (Nagasaki, Japonia)

26 km

2. Saga Airport (Saga, Japonia)

69 km

3. Fukue (Fukue, Japonia)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp