Hydro Majestic Blue Mountains Hotel din Sydney

Great Western Highway

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hydro Majestic Blue Mountains Hotel.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Medlow Bath, Hydro Majestic Blue Mountains Hotel vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Hydro Majestic Blue Mountains Hotel. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ grădină, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Comoditatea și comfortul face ca Hydro Majestic Blue Mountains Hotel să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Munţii Albaştri.

Nume cazare de la furnizor: Hydro Majestic Blue Mountains Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sydney?

1. Bathurst (Bathurst, Australia)

64 km

2. Bankstown (Bankstown, Australia)

70 km

3. Kingsford Smith (Sydney, Australia)

86 km

4. Au Rose Bay (Sydney, Australia)

92 km

5. Palm Beach Spb (Sydney, Australia)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică