Hyatt Centric French Quarter New Orleans din New Orleans

IBERVILLE STREET, 800

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hyatt Centric French Quarter New Orleans.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi aeroportul la 25. 7 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 2. 0 kilometru(i) de port. Această proprietate oferă un total de 254 dormitoare. Această unitate de cazare s-a bucurat de renovare în anul 2005. Cei care stau la acest hotel pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Vizitatorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate este loială practicilor durabile ecologice. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această unitate de cazare este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hyatt Centric French Quarter New Orleans 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de New Orleans?

1. Lakefront (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

9 km

2. L Armstrong Intl (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

18 km

3. Terrebonne (Houma, Statele Unite ale Americii / SUA)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp