Howard Johnson Resort Sanya Bay din Sanya

No. 188 Sanya Bay Road, Sanya

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Howard Johnson Resort Sanya Bay.

Detalii cazare

Acest resort sofisticat, care se găsește în Tianya, este o opțiune perfectă pentru familii. Poziționat la 8. 3 kilometru(i) de centrul orașului, resortul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii pot ajunge la mijloacele de transport public la 8. 5 kilometru(i) distanță. Cea mai apropiată plajă este chiar lângă resort. Oaspeții vor găsi aeroportul la 6. 0 kilometru(i). null Această unitate de cazare a fost complet recondiţionată în anul 2016. Cei care stau în această clădire pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această proprietate este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. În ceea ce priveşte relaxarea, călătorii vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Vizitatorii vor fi încântaţi de mesele servite în reşedinţă. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot amuza cu opţiunile de divertisment oferite aici. Oaspeţii vor putea face sport şi se vor putea păstra în formă pe durata şederii lor graţie facilităţilor şi activităţilor sportive oferite. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Howard Johnson Resort Sanya Bay 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sanya?

1. Sanya (Sanya, China)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp