Howard Johnson Conference Resort Chengdu din Chengdu

88 Qingcheng Rd, Dujiangyan, Chengdu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Howard Johnson Conference Resort Chengdu.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor este localizat în Dujiangyan. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8. 1 kilometru(i) de proprietate. Clienții se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Acest hotel dispune de 126 camere. Această unitate de cazare a fost recondiţionată în anul 2016. Howard Johnson Conference Resort Chengdu include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Howard Johnson Conference Resort Chengdu este loial practicilor durabile ecologice. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Howard Johnson Conference Resort Chengdu. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la această proprietate au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Unele dintre aceste servicii ale Howard Johnson Conference Resort Chengdu pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Howard Johnson Conference Resort Chengdu 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chengdu?

1. Chengdu (Chengdu, China)

65 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp