Hotels And Preference Hualing Tbilisi din Tbilisi

Tbilisi Sea New City, .

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotels And Preference Hualing Tbilisi.

Detalii cazare

Proprietatea se află în apropierea principalelor zone de distracție. La 2. 0 kilometru(i), vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 2 metri de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 13. 0 kilometru(i). Acest hotel oferă un total de 246 dormitoare. Anul construcţiei acestei unităţi de cazare este 2015. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hotels And Preference Hualing Tbilisi. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Hotels And Preference Hualing Tbilisi este loial practicilor durabile ecologice. Reşedinţa dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Această proprietate se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Oaspeţii se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Hotels And Preference Hualing Tbilisi. Această proprietate oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca vizitatorii să se poată revigora fizic şi psihic. Unele dintre aceste servicii ale Hotels And Preference Hualing Tbilisi pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hotels And Preference Hualing Tbilisi 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tbilisi?

1. International (Tbilisi, Georgia)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Georgia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp