Hotel Zatoka din Bratislava

Slnečné jazerá sever, 0

fara imagine

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Zatoka.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Bratislava. Un total de 34 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această unitate de cazare s-a bucurat de renovare în anul 2009. Cei care stau la această proprietate pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Hotel Zátoka oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare din incintă. Hotel Zátoka poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Zatoka 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bratislava?

1. M R Stefanik (Bratislava, Slovacia)

17 km

2. Piestany (Piestany, Slovacia)

52 km

3. Vienna Intl (Viena, Austria)

65 km

4. Kunovice (Uherske Hradiste, Cehia)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovacia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică