Hotel West End din Nisa

Nisa, Nisa, Franta

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel West End.

Detalii cazare

Poziționat la 100 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Unitatea de cazare se află la 20 metri de cea mai apropiată plajă. Clienții vor găsi aeroportul la 5. 5 kilometru(i). Un total de 121 dormitoare sunt disponibile în incintă. Această reşedinţă a fost recondiţionată integral în anul 2010. West End include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare la West End. Totodată, West End a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Această unitate de cazare dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: West End 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nisa?

1. Cote D Azur (Nisa, Franta)

4 km

2. Mandelieu (Cannes, Franta)

29 km

3. Albenga (Albenga, Italia)

79 km

4. La Mole (Saint Tropez, Franta)

83 km

5. Levaldigi (Cuneo, Italia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp