Hotel Villa Delle Palme din Venetia

TripAdvisor, nota 4.0

Via Enrico Dandolo 12, Lido, Venice

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Villa Delle Palme.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Lido. Cuibărit la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 9. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Proprietatea se află la 350 metri de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 10. 0 kilometru(i). Proprietatea este la 3. 0 kilometru(i) de port. Această reședință confortabilă garantează o şedere liniştită, deoarece dispune de doar 11 dormitoare. Această unitate de cazare a fost recondiţionată în anul 2002. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Villa Delle Palme Hotel nu dispune de o recepţie deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Villa Delle Palme Hotel. Villa Delle Palme Hotel promovează o politică durabilă.

Nume cazare de la furnizor: Villa Delle Palme Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Venetia 2024?

Obiective turistice Venetia

Localitatea Venetia

Veneţia cu barca

Regiunea Emilia Romagna

Shopping la San Marino

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Venetia?

1. Marco Polo (Venetia, Italia)

10 km

2. Treviso Sant Angelo (Venetia, Italia)

29 km

3. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

97 km

4. Portoroz (Portoroz, Slovenia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%