Hotel Tusnad din Baile Tusnad

Str. Oltului, Nr 87, Baile Tusnad, Jud.Harghita

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Tusnad.

Detalii cazare

Hotelul se deschide din 01.03.2020
Servicii masa:

Micul dejun este continental cu variante de meniu.
Demipensiune - bufet suedez
Pensiune completa - cina bufet suedez + fisa cont 50 lei / pers pentru pranz

Pachetul sanatate la Tusnad include:
- 6 nopti de cazare ( de prferat cu intrare Duminica pentru a nu pierde din tratament )
- mic dejun / demipensiune  bufet suedez, 1 consultatie medicla si 4 proceduri de tratamanet / zi - 5 zile


PAchetul Asculta-ti inima include:
- 12 nopti de cazare ( de preferat cu intrare Duminica pentru a nu pierde din tratament )
 - mic dejun / demipensiune bufet suedez, 1 consultatie medicala si 4 proceduri de tratament / zi - 5 zile


Obligatoriu trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate activ.
Localizare:Hotelul este amplasat in centrul statiunii.- gara - 300 m
Hotel Tusnad este cel mai important reper al statiunii supranumita 'Perla Ardealului'. In anul 2006, hotelul, situat in centrul Tusnadului, a fost renovat partial astfel ca 23 de camere sunt acum clasificate la 3*. Procesul de modernizare continua dar fara a crea neplaceri clientilor care aleg acest hotel pentru odihna, tratament sau evenimente de afaceri. Baza de tratament, la care accesul se face direct din hotel, poate primi 900 de pacienti pe zi la procedurile principale.
Hotel:* numar etaje: parter + 6* numar lifturi: 2* numar camere: 4 single, 104 duble* categorii: 23 camere 3*, 85 camere 2*
Restaurant:* 165 de locuri* meniu a la carte* meniu dietetic* bufet* bar de zi
Afectiuni tratate:- cardiovasculare (in principal):cardiopatie ischemica cronica, sechele dupa infarct miocardic la min. 3 luni dupa externare, hipertensiune arteriala esentiala, valvulopatii forme compensate, arteriopatii periferice, boli venoase cronice, subiecti cu factori de risc pentru bolile cardiovasculare,- reumatismale- boli ale sistemului nervos (sechele dupa accident vascular cerebral, nevroza astenica)- digestive (gastroduodenita cronica, ulcer gastric si duodenal cronic, afectiuni ale vezicii si cailor biliare, hepatite cronice)- endocrine (hipertiroidie, hipotiroidie, boala Basedow)- metabolice si de nutritie (diabet zaharat, obezitate)- ale rinichiului si cailor urinare (litiaza urinara)- respiratorie- boli profesionale (complementar).
Factorii naturali:- ape minerale (carbogazoase, clorurosodice, bicarbonatate)- mofete- bioclimat (subalpin, bogat in aerosoli si ioni negativi)- ape termale. 
Alte informatii : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix.Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.Unde sunt precizari ca tratamentul se plateste in toate zilele (Luni -Duminica), in cazul in care nu se face tratament la baza de tartament sambata si duminica aceste proceduri se repartizeaza in celelalte zile


Nume cazare de la furnizor: Tusnad 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Baile Tusnad?

1. Brasov Ghimbav (Brasov, Romania)

49 km

2. Bacau (Bacau, Romania)

90 km

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp