Hotel Swiss Moraira din Moraira

Calle Haya, 175, Moraira, Teulada

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Swiss Moraira.

Detalii cazare

Situată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 5 kilometru(i) de hotel. Hotelul se află la 1. 5 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Cea mai apropiată plajă se află la 1000 metri de proprietate. Această proprietate oferă un total de 33 dormitoare. Această proprietate a fost recondiţionată integral în anul 2006. Swiss Hotel Moraira oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Swiss Hotel Moraira. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de serviciul de catering oferit aici. Această proprietate se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Swiss Hotel Moraira 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Moraira?

1. Alicante Airport (Alicante, Spania)

73 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !