Hotel Sport-Terme Krka din Novo Mesto

Grajska cesta 2, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Sport-Terme Krka.

Detalii cazare

Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1000 metru(i) de proprietate. Cele 76 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Hotel Sport - Terme Krka oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Hotel Sport - Terme Krka oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hotel Sport - Terme Krka. Oaspeţii care stau la acest hotel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Hotel Sport - Terme Krka poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Sport-Terme Krka 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Novo Mesto?

1. Pleso (Zagreb, Croatia)

65 km

2. Joze Pucnik (Ljublijana, Slovenia)

73 km

3. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

78 km

4. Rijeka (Rijeka, Croatia)

85 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%