Hotel Select Inn Shimada Ekimae din Shizuoka

3-13 Hinodemachi, Shimadashi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Select Inn Shimada Ekimae.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Shizuoka, Hotel Select Inn Shimada Ekimae vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. Toate facilitățile necesare, inclusiv Wi-Fi în zone publice, parcare auto, restaurant, servicii spălătorie, lift, sunt la dispoziția dvs. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, serviciu trezire dimineața pentru a asigura o noapte liniștită. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Shizuoka, Hotel Select Inn Shimada Ekimae vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Select Inn Shimada Ekimae 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shizuoka?

1. Mount Fuji (Shizuoka, Japonia)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp