Hotel Schwaiger din Praga

Schwaigerova, 59/3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Schwaiger.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Holesovice. Situată la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 150 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 13. 0 kilometru(i). Numărul total de camere de oaspeți este de 21. Incinta se află într-o clădire care datează din anul 1882, dar care a fost complet recondiţionată în anul 2017. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Călătorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Vizitatorii pot profita de parcare. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Schwaiger 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Praga?

1. Ruzyne (Praga, Cehia)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Cehia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !