Hotel Savoy din Kvarner

MARSALA TITA, 129

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Savoy.

Detalii cazare

Poziționat la 100 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 100 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 5 metri de hotel. Unitatea de cazare este la 1000 metri de port. Hotelul dispune de un total de 32 unităţi de cazare. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Clienţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Clienţii pot profita de parcare. Aceasta este o unitate de cazare ecologică. În caz de nevoie, cei care stau în această clădire pot profita de serviciile de întreţinere şi relaxare. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Salonul de luat masa îi invită pe călători să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi vizitatorii. Călătorii pot profita de oportunitatea de a gusta felurile de mâncare servite în cadrul facilităţilor de luat masa ale proprietăţii. Unele dintre aceste servicii ale Hotel Savoy pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Savoy 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kvarner?

1. Rijeka (Rijeka, Croatia)

24 km

2. Portoroz (Portoroz, Slovenia)

55 km

3. Pula (Pula, Croatia)

56 km

4. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

83 km

5. Mali Losinj (Mali Losinj, Croatia)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică