Hotel Saturnia&International din Venetia

TripAdvisor, nota 4.5

San Marco 2398 - Via XXII Marzo, Venice

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Saturnia&International.

Detalii cazare

Cuibărit la 150 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 150 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Proprietatea dispune de un total de 87 camere. Vizitatorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Saturnia & International oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Saturnia & International nu oferă paturi suplimentare la cerere. Aceasta este o reşedinţă ecologică. Oaspeţii care stau la Saturnia & International pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Saturnia & International. Hotelul oferă facilităţi de afaceri. nullUnele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Saturnia&International 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Venetia 2024?

Obiective turistice Venetia

Localitatea Venetia

Veneţia cu barca

Regiunea Emilia Romagna

Shopping la San Marino

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Venetia?

1. Marco Polo (Venetia, Italia)

7 km

2. Treviso Sant Angelo (Venetia, Italia)

26 km

3. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!