Hotel Sarina Dhaka din Dhaka

Plot - 27, Road - 17

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Sarina Dhaka.

Detalii cazare

Cu locația în Banani, Hotel Sarina Dhaka este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Dacca. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, check in/check out privat sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, telefon în baie, covoare pentru a asigura o noapte liniștită. Accesul la cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină exterioară, baie cu aburi hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Comoditatea și comfortul face ca Hotel Sarina Dhaka să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Dacca.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Sarina Dhaka 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dhaka?

1. Hazrat Shahjalal Intl (Dhaka, Bangladesh)

6 km

2. Singerbhil (Agartala, India)

85 km

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp