Hotel San Francisco din Bogota

TripAdvisor, nota 3.5

Carrera 10 No. 23-63, Bogota

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel San Francisco.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Bogota. Hotelul cuprinde un total de 124 camere de oaspeți confortabile. Această proprietate a fost recondiţionată integral în anul 2012. San Francisco include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. La această unitate de cazare, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la San Francisco. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Unele dintre aceste servicii ale San Francisco pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: San Francisco 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

12 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !