Hotel Saint George din Iguazu

TripAdvisor, nota 4.0

Avenida Cordoba 148, Iguazu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Saint George.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil, care se găsește în Iguazu, este o opțiune perfectă pentru familii. Poziționat la 300 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 8. 3 kilometru(i). Reşedinţa cuprinde un total de 130 camere de oaspeți confortabile. Saint George a fost complet renovat în anul 2015. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Oaspeţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Saint George. Această reşedinţă dotată la standarde înalte dispune de un număr total de 1 unităţi de cazare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Oaspeţii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Călătorii sunt bineveniţi la acest hotel ecologic. Cei care stau în această clădire se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Datorită serviciilor sale de întreţinere şi relaxare, această proprietate este ideală pentru o pauză de relaxare de la stresul şi tensiunea rutinei. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Clienţii se vor bucura de o şedere plăcută la acest hotel care oferă o gamă uriaşă de facilităţi de divertisment. Unele dintre aceste servicii ale Saint George pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Saint George 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Iguazu?

1. Cataratas (Iguassu Falls, Brazilia)

8 km

2. Cataratas (Iguazu, Argentina)

17 km

3. Alejo Garci (Ciudad del Este, Paraguay)

31 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !