Hotel Royal Beitou din Taipei

No.2, Zhonghe St.

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Royal Beitou.

Detalii cazare

Hotel Royal Beitou este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Taipei. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. La locul de cazare puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, băcănie cu livrare, servicii poştale, servicii taxi, 24-ore recepţie. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, covoare, produse curăţare. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, Hotel Royal Beitou se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Royal Beitou 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taipei?

1. Song Shan (Taipei, Taiwan)

9 km

2. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică