Hotel Route Inn Yukuhashi din Fukuoka

3-5-8, Chuo, Yukuhashi-city

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Route Inn Yukuhashi.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Kitakyushu Aeroport, Hotel Route Inn Yukuhashi vă promite o vizită minunată și relaxantă. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, restaurant sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, birou. Accesul la baie termală hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Comoditatea și comfortul face ca Hotel Route Inn Yukuhashi să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Kitakyushu.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Route Inn Yukuhashi 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Fukuoka?

1. Kokura (Kita Kyushu, Japonia)

13 km

2. Ube (Ube, Japonia)

35 km

3. Fukuoka (Fukuoka, Japonia)

51 km

4. Oita (Oita, Japonia)

75 km

5. Saga Airport (Saga, Japonia)

88 km

6. Kumamoto (Kumamoto, Japonia)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp