Hotel Route Inn Yanagawa Ekimae din Saga

210-10 Mitsuhashimachi Shimohyakucho, Yanagawa-shi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Route Inn Yanagawa Ekimae.

Detalii cazare

Situat într-o locație de prim rang din Fukuoka, Hotel Route Inn Yanagawa Ekimae vă pune la picioare tot ceea ce poate oferi acest oraș. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Hotel Route Inn Yanagawa Ekimae. Camerele de oaspeți confortabile asigură un bun somn nocturn, iar unele camere oferă televizor ecran plat, purificator aer, covoare, ceai gratuit, umidificator. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Fukuoka sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Hotel Route Inn Yanagawa Ekimae.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Route Inn Yanagawa Ekimae 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Saga?

1. Saga Airport (Saga, Japonia)

10 km

2. Fukuoka (Fukuoka, Japonia)

46 km

3. Nagasaki (Nagasaki, Japonia)

53 km

4. Kumamoto (Kumamoto, Japonia)

54 km

5. Iki (Iki, Japonia)

87 km

6. Kokura (Kita Kyushu, Japonia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp