Hotel Route Inn Suwa Inter din Nagano

2247-1, Shiga, Suwa-city

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Route Inn Suwa Inter.

Detalii cazare

Hotel Route Inn Suwa Inter este o alegere populară între călători în orașul Nagano, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, restaurant, servicii spălătorie sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, încălzire. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Nagano, Hotel Route Inn Suwa Inter vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Route Inn Suwa Inter 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nagano?

1. Matsumoto (Matsumoto, Japonia)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp