Hotel Route Inn Shiojiri din Nagano

1548-1 Hirookatakaide, Shiojiri-shi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Route Inn Shiojiri.

Detalii cazare

Hotel Route Inn Shiojiri este convenabil amplasat în zona populară Shiojiri. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, restaurant sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ cadă fierbinte, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Hotel Route Inn Shiojiri combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Nagano.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Route Inn Shiojiri 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nagano?

1. Matsumoto (Matsumoto, Japonia)

5 km

2. Toyama (Toyama, Japonia)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp