Hotel Route Inn Sapporo Kitayojo din Sapporo

1-53 Nishi 13 chome, kitayojo, Chuo-ku, 13-1-53

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Route Inn Sapporo Kitayojo.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Sapporo, Hotel Route Inn Sapporo Kitayojo vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, restaurant sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt spa. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Sapporo, Hotel Route Inn Sapporo Kitayojo vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Route Inn Sapporo Kitayojo 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sapporo?

1. Okadama (Sapporo, Japonia)

6 km

2. Chitose (Sapporo, Japonia)

41 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp