Hotel Route Inn Komagane Inter din Nagano

1503-1 Akaho, Komagane

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Route Inn Komagane Inter.

Detalii cazare

Cu locația în Iida, Hotel Route Inn Komagane Inter este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Nagano. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, restaurant, lift sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Hotel Route Inn Komagane Inter.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Route Inn Komagane Inter 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nagano?

1. Matsumoto (Matsumoto, Japonia)

46 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp