Hotel Route Inn Higashi Hiroshima Saijo Ekimae din Hiroshima

14-24 Saijo Hommachi, Higashi-Hiroshima-shi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Route Inn Higashi Hiroshima Saijo Ekimae.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Higashi Hiroshima, Hotel Route Inn Higashi Hiroshima Saijo Ekimae vă promite o vizită minunată și relaxantă. Locul de cazare oferă o gamă largă de facilități pentru a face din sejurul dumneavoastră o experiență plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, laundromat, servicii taxi, curăţenie zilnică, scaun cu rotile accesibil sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, purificator aer, covoare, ceai gratuit, umidificator pentru a asigura o noapte liniștită. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la Hotel Route Inn Higashi Hiroshima Saijo Ekimae.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Route Inn Higashi Hiroshima Saijo Ekimae 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hiroshima?

1. Hiroshima Intl (Hiroshima, Japonia)

15 km

2. West Airport (Hiroshima, Japonia)

30 km

3. Matsuyama (Matsuyama, Japonia)

66 km

4. Iwami Aiport (Iwami, Japonia)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp