Hotel Route Inn Gifuhashima Ekimae din Gifu

71-1,Asahira,Hukujyu-cho,Hashima-city

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Route Inn Gifuhashima Ekimae.

Detalii cazare

Hotel Route Inn Gifuhashima Ekimae este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Gifu. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, restaurant, servicii spălătorie sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de masaj. Hotel Route Inn Gifuhashima Ekimae este o alegere excelentă de unde puteți explora Gifu sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Route Inn Gifuhashima Ekimae 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Gifu?

1. Komaki Afb (Nagoya, Japonia)

23 km

2. Chubu Centrair (Nagoya, Japonia)

51 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp