Hotel Route Inn Court Chikuma Koshoku din Nagano

3151-1,Kojima,Chikuma-city

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Route Inn Court Chikuma Koshoku.

Detalii cazare

Oprițivă la Hotel Route Inn Court Chikuma Koshoku să descoperiți minunile orașului Nagano. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, săli de conferinţă şi petreceri, restaurant sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi cadă fierbinte. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Hotel Route Inn Court Chikuma Koshoku.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Route Inn Court Chikuma Koshoku 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nagano?

1. Matsumoto (Matsumoto, Japonia)

44 km

2. Toyama (Toyama, Japonia)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp