Hotel Riviera din Portoroz

OBALA, 33

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Riviera.

Detalii cazare

Vizitatorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Unitatea de cazare se află la 20 metri de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 35. 7 kilometru(i). Un total de 183 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Hotel Riviera nu oferă paturi suplimentare la cerere. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hotel Riviera. Această proprietate este loială practicilor durabile ecologice. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la acest hotel care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor la Hotel Riviera pentru confortul acestora. Clienţii vor aprecia opţiunile de luat masa disponibile la acest hotel. Persoanele mai active vor avea posibilitatea să practice numeroase sporturi şi activităţi în această reşedinţă. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Riviera 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Portoroz?

1. Portoroz (Portoroz, Slovenia)

4 km

2. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

34 km

3. Pula (Pula, Croatia)

73 km

4. Rijeka (Rijeka, Croatia)

83 km

5. Marco Polo (Venetia, Italia)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !