Hotel Riviera din Eforie Sud

Eforie Sud, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Riviera.

Detalii cazare

Situare: Este pozitionat la 300 m de centrul statiunii, la 500 de metri de gara, avand plaja la doar 300 de metri. Info: In 2005 au fost modernizate baile (partial). Hotelul dispune de piscina proprie si exista un loc special amenajat pentru copii cu TV.Restaurant: Restaurantul ofera meniu ,,à la carte' si meniu dietetic la cerere. Are o capacitate de 600 de locuri. Masa se serveste in sistem ,,à la carte', pe baza bonurilor valorice. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice (este inclus in tarif) si se serveste la restaurantul arondat.Servicii cu plata: TV, jocuri, parcare, intrare piscinaFacilitati copii: Copiii intre 0 -1, 99 ani beneficiaza de gratuitate (fara servicii). Persoanele peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita toate serviciile integral. Pentru un adult si un copil (2-11,99 ani), cazati in camera dubla, se va achita servciul de baza (cazare cu mic dejun) pentru camera single, iar copilul va achita MD, redus cu 50%. Pentru un adult cu 2 copii (intre 2 si 11,99 ani), cazati in camera dubla, se va achita de catre adulti serviciul de baza (cazare cu mic dejun), iar copiii beneficiaza de reducere 50% fiecare. Pentru 2 adulti cu un copil (2-11,99 ani), cazati in camera dubla cu pat suplimentar, se va achita de catre adulti serviciul de baza (cazare cu mic dejun) pentru 2 locuri, iar fiecare copil beneficiaza de reducere 50% din tariful unui adult (cazare cu mic dejun). Pentru 3 adulti si un copil (2-11,99 ani), cazati intr-un apartament, se vor achita serviciile de baza ale adultilor (cazare cu mic dejun) pentru 2 locuri, iar pentru al 3-lea adult se va achita 70% din valoarea unui loc cu mic dejun inclus. Copilul va beneficia de gratuitate la cazare, dar va achita 50% din valoarea micului dejun. La serviciile de masa suplimentare, copiii (2-11,99 ani) beneficiaza de 50% reducere aplicata asupra serviciilor achitate de adulti. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita toate serviciile integral. Animale de companie: Accesul nu este permis.

Nume cazare de la furnizor: Riviera 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp