Hotel Riu Jambo din Nungwi

TripAdvisor, nota 4.5

Nungwi Road - North Coast Zanzibar

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Riu Jambo.

Detalii cazare

Amplasat în Nungwi, acest hotel încântător este ideal pentru familii. Această proprietate oferă un total de 461 camere. Hotel Riu Jambo - All Inclusive a fost construit în anul 2022. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de parcare. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Clienţii pot aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la hotel. Călătorii vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite în reşedinţă. Vizitatorii se vor bucura de o şedere plăcută în această proprietate care oferă o gamă uriaşă de facilităţi de divertisment. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Riu Jambo-All Inclusive 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nungwi?

1. Kisauni (Zanzibar, Tanzania)

53 km

2. Tanga (Tanga, Tanzania)

76 km

3. Wawi (Pemba, Tanzania)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Tanzania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp