Hotel Princesa Plaza Madrid din Madrid

Calle De La Princesa, 40

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Princesa Plaza Madrid.

Detalii cazare

Acest superb hotel urban este situat în apropiere de Plaza de Espana şi Palatul Regal din Madrid. Hotelul, prin locaţia sa, oferă acces uşor înspre numeroase magazine cochete, restaurante fermecătoare şi baruri pline de viaţă. Oaspeţii pot explora cu uşurinţă atracţiile acestui oraş minunat. Hotelul oferă locaţia ideală pentru oaspeții în interes de afaceri sau turiştii care vizitează oraşul. Acest hotel modern se bucură de un design contemporan, cu zone comune elegante şi camere cu stil. Camerele sunt elegant amenajate, oferind un spaţiu funcţional şi facilităţi moderne pentru un plus de confort, care îi va satisface chiar şi pe cei mai exigenţi călători. Oaspeţii vor fi impresionaţi de gama largă de facilităţi excepţionale ale hotelului, gândite pentru nevoile călătorilor de afaceri, turiştilor şi celor care doresc să ia masa deopotrivă, şi toate acestea la cel mai înalt grad de excelenţă.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Princesa Plaza Madrid 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

13 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică