Hotel Pravo Hong Kong din Hong Kong

PEKING ROAD, TSIM SHA TSUI, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Pravo Hong Kong.

Detalii cazare

Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Proprietatea se află la 500 metri de mers pe jos de port. Un total de 92 camere sunt disponibile în incintă. Hotel Pravo Hong Kong include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Toți cei care stau în această unitate de cazare se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hotel Pravo Hong Kong. Această reşedinţă durabilă ecologic a obţinut certificarea . Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Hotel Pravo Hong Kong dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Pravo Hong Kong 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

24 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

52 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

62 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

87 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică