Hotel Posada Los Alamos din El Calafate

TripAdvisor, nota 4.0

Ing. Hector Mario Guatti 1135, El Calafate

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Posada Los Alamos.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se găsește în Calafate. Poziționat la 200 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la doar câțiva pași de hotel. Un total de 144 unităţi de cazare sunt disponibile în incintă. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2000. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Posada los Alamos oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Posada los Alamos. Această proprietate oferă zone publice uşor accesibile şi dispune de 2 unităţi de cazare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Această reşedinţă este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. null Clienţii vor fi încântaţi de mesele servite în reşedinţă. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Hotelul oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor.

Nume cazare de la furnizor: Posada Los Alamos 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de El Calafate?

1. Lago Argentino (Lago Argentino, Argentina)

1 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !