Hotel Pelican din Mamaia

Mamaia, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Pelican.

Detalii cazare

Confort, siguranta si servicii de inalta clasa 
Situare: Complexul ,,Palas Pelican' are in componenta Hotelul ..Palas' **** si Hotelul ,,Pelican' ***, fiind amplasat la aproximativ 50 m de plaja si la 100 m de lacul Mamaia, baza a sporturilor nautice. 
Camere: Hotelul ,,Palas' are 144 de spatii de cazare, dintre care 104 sunt camere duble si 40 sunt apartamente. Camerele sunt dotate cu: minibar, aer conditionat, televizor, TV cu cablu, telefon, cartela magnetica pentru accesul in camera. Hotelul ,,Pelican' are 179 de spatii de cazare, dintre care 175 sunt camere duble si 4 sunt apartamente. Camerele sunt dotate cu: frigider, aer conditionat, televizor, TV cu cablu, telefon.
Restaurant: Restaurantul are specific romanesc si international. Complexul are si salon de mic dejun.
Facilitati: Hotelurile au seif la receptie, bar, lift, camera de bagaje, facilitati persoane cu handicap, piscina neacoperita, jacuzzi, teren de sport (tenis, golf) neacoperit si sali de conferite pentru 50 de persoane.
Servicii gratuite: informatii turistice
Servicii cu plata: comisionar curier
Facilitati copii: Copiii intre 0 si 4 ani inclusiv au gratuitate fara pat suplimentar. Copiii intre 5 si 12 ani achita 50% din tariful unui loc cu mic dejun si beneficiaza de pat suplimentar.

Animale de companie: Accesul nu este permis.
Hotelul se afla in proces de renovare.


Nume cazare de la furnizor: Pelican 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp