ClickCease

Hotel Pare din Livigno

Via Gerus 118, Livigno

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Pare 3***

Descriere generala: Hotelul este situat la 1,5 km fata de centrul statiuni, intr-o zona linistita, hotelul satisface nevoile atat ale schiorilor cat si a nonschiorilor, cu un mare avantaj pentru schiori deoarece este pozitionat direct pe partia de schi a muntilor Mottolino.

Este un hotel modern, dotat cu: receptie, restaurant, cu un mare bufet continental pentur micul dejun, centru de wellness cu o piscine de 75 m2, sala de fitness, sauna, terasa, zona pentru parcare, garaj, lift, camera pentru depozitarea echipamentelor de schi.  

Distanta fata de zona de ski: : pozitionat direct pe partia  LIVIGNO SLOPES. Serviciu gratuit de schi bus la 50 m fata de hotel.

Descrierea camerelor: Toate camerele sunt spatioase si mobilate in stil alpin cu culori calde, dotate cu: Tv-satelit, telefon, baie private, uscator de par, camerele au o priveliste frumoasa aspura vaii Mottolino.

Tariful include: cazarea, masa cu demipensiune, bauturi de “bun venit”, seri tematice cu muzica.

Tariful nu include : bauturile, alte servicii neincluse in pret. Animale mici permise: 10 euro / zi

Intrari Sambata. Intrare 15:00 - 19:00 si iesiri pana in ora 10:00.

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.