Hotel Paltinis din Sinaia

Sinaia, Prahova, Transilvania, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Paltinis.

Detalii cazare

Situare: Hotelul Paltinis se afla in statiunea Sinaia, cunoscuta si sub numele de 'Perla Carpatilor', fiind amplasat pe DN 1, la 120 km de Bucuresti si la 45 km de Brasov, chiar in centrul orasului Sinaia. Camere: Hotelul dispune de spatii de cazare de o stea si de doua stele, dintr-un total de 93 camere, care insumeaza 181 locuri de cazare distribuite in camere de 1 pat, 2 paturi, 3 paturi, apartamente, garsoniere si suite. Camerele si holurile sunt mochetate, grupurile sanitare comune, precum si cele proprii au pardoseala din gresie, iar peretii sunt in faianta.

Facilitati: Hotelul dispune de parcare proprie pentru circa 100 autoturisme, centrala termica proprie, centrala telefonica automata, spalatorie - calcatorie, salon de coafura si cosmetica.

Nume cazare de la furnizor: Paltinis 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp