Hotel Number One By Grano din Gdansk / Danzig

ul. Jaglana 4 4, 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Number One By Grano.

Detalii cazare

Un total de 172 dormitoare sunt disponibile în incintă. Hotelul a fost construit în anul 2017. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hotel Number One by Grano. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la Hotel Number One by Grano, care dispune de o serie de camere de oaspeți recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Acestui hotel i-a fost acordată certificarea . Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Hotel Number One by Grano se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Călătorii pot aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la hotel. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Hotel Number One by Grano poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Number One By Grano 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Gdansk / Danzig?

1. Lech Walesa (Gdansk / Danzig, Polonia)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Polonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp